Artists

 

Gian

Piercing artist

Ik wil me even voorstellen, Ik ben Gian en werk als vaste piercer bij Garage ink. Ik ben geboren in 1981 en werk sinds 2006 als prikster (op de afdeling bloedafname in een ziekenhuis). Toen ik mijn opleiding had afgerond ben ik begonnen als laborant in het ziekenhuis en na 3 jaar heb ik de overstap gemaakt naar leidinggevende op een bloedafname lab. Ik heb daar veel ervaring opgedaan als prikster en mijn "liefde" voor het prikken is gegroeid.
De combinatie tussen het prikken en mijn passie voor sieraden heeft er toe geleid dat ik me meer en meer ben gaan verdiepen in het piercen. Daarnaast is het verzorgen en versieren van een menselijk lichaam een uitdaging. In juli 2009 kreeg ik de kans om een cursus tot piercer te volgen in Amsterdam en ik was verkocht. Ik heb deze hobby uit kunnen breiden door bij Totem Tattoo in Tilburg stage te gaan lopen. Ik heb hier de fijne kneepjes van het vak onder de knie gekregen.

Al snel was ik ervan overtuigd dat ik meer wilde en dat ik dit op een professionele manier wilde doen. Het idee ontstond om een studio te openen aan huis in de Reeshof (Tilburg). Door het contact met Collin (tatoeëerartiest) is deze droom een stap dichterbij gekomen. We hebben de handen in een geslagen en zijn eind 2009 begonnen aan de bouw van Garage ink. Zo hebben we in maart 2010 een bijzondere studio neer kunnen zetten waar op een verantwoorde manier elk lichaam versierd kan worden.

Ook als u niet tevreden bent over een eerder gezette Tatoeage kunnen we deze verwijderen of gedeeltelijk weghalen zodat deze gecoverd kan worden door een van onze artiesten. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om hem definitief te laten verwijderen en krijgt u uw oorspronkelijke huid zonder littekens of beschadigingen terug. Hierover kunt u meer lezen onder het kopje verwijderen.

Inmiddels heb ik ook de cursus voor de tandkristallen afgesloten en kan ik van elke lach een stralende lag maken.

Naast het piercen, tatoeage verwijdering en tandkristallen heb ik ervaring in het zetten van oorbellen(en oprekken, zogenaamde fleshtunnels). Mijn rust en ervaring als moeder wil ik gebruiken om kinderen op een ontspannen manier de eerste oorbellen te schieten. Ook kan ik tijdelijke tattoo's aanbrengen voor 1/3 dagen (stempel of spuit tattoo) of 3 weken (glimmer tattoo), voor feestjes of zomaar.

Natuurlijk hebben we een steeds groter wordend sieraden en tunnel aanbod. Met piercings en onderdelen. Maar ook kettingen en armbanden en oorbellen. Kortom te veel om op te schrijven. Op de site www.PiercingOutlet.nl heb ik een greep uit het assortiment neer kunnen zetten. Omdat we binnen onze studio meer willen aanbieden ben ik een opleiding aan het volgen om de Intimipiercings te kunnen. Houd de site in de gaten voor meer info hierover.

Wil je meer weten over wat ik doe en wie ik ben, kom een kijkje nemen in onze studio.

Tot ziens in de studio, Gian

« ga terug