Genitaliën- intiem piercing.

Intiem piercing bij vrouwen
U kunt bij ons ook terecht voor Intiem piercings. Deze worden indien gewenst buiten de openingstijden gezet, zo word de privacy gegarandeerd.
Om je wat meer op de hoogte te brengen van de intiem piercings bij vrouwen schrijven we deze blog. Wil je meer informatie neem dan contact op met Gian (piercer van Gargage Ink) op 06-52418117.
Leeftijd voor een intiem piercing is minimaal 18 jaar.
De kosten voor een intiem piercing bij vrouwen ongeacht de plaats is €60,- en zal doorgaans door een vrouw gezet worden. Voor de man kost de intiem piercing eveneens €60,- op de Prince Albert na deze kost €70,-. De mannelijke intiem piercings worden indien gewenst door een mannelijke piercer gezet.
Om deze site voor iedereen toegankelijk te houden zetten we geen foto’s op deze site, bent u toch geïnteresseerd naar voorbeelden en of foto’s en u kunt ze niet op internet vinden dan kunt u deze in de shop bezichtigen. Heb je interesse bel dan voor een vrijblijvend gesprek.

Nazorg
Intiem piercings hebben wat extra aandacht nodig. Het is verstandig niet geparfumeerde zeep te gebruiken na het zetten van de piercing. Piercings in de geslachtsdelen moeten tijdens seksuele gemeenschap beschermd worden met een extra stevig condoom (bijv. een condoom voor anale seks) of een beflapje is een ander alternatief om bacteriën, ziektekiemen en virussen tijdens seksuele gemeenschap te weren. Bij voorkeur geen seksuele gemeenschap tijdens de genezing van een piercing in de geslachtsdelen

De meesten nemen deze piercing omdat ze het gewoon mooi vinden, alhoewel uitzonderingen er fysiek plezier aan beleven.
Let op dat deze piercing erg gevoelig is, zeker bij fietsen, paardrijden, motorrijden etc.

Klik hier om om een afspraak te maken

terug naar bovenwww.piercingoutlet.nl