Oorbellen

Informatie over de behandeling Met het studex systeem kunnen veilig en effectief, zonder pijn de oorbellen zetten.

Studex systeem 75™.
Elke oorbel zit apart verpakt in een steriele cartridge.

Wat is zetten van een oorbel? Geen richten meer; met alle verkrijgbare systemen op de markt, moet gericht worden; na het zetten van het puntje op het oor of neus, richt men en "schiet" men de oorbel op goed geluk. beweegt de klant dan heeft men pech; de oorbel zit op de verkeerde plaats. bij System75™ is dit onmogelijk; men zet eenvoudig de stift tegen het puntje en zet dan pijnloos, zonder knal, de oorbel. Ideaal voor kinderen!

Veilig en pijnloos. De oorbel is zichtbaar tijdens het maken van het gaatje voor precieze positionering . De cartridge is ontworpen om de sluiting automatisch op de steker te positioneren voor een optimale afstand, er voor zorgend dat er voldoende ruimte aan zowel de voor als aan de achterzijde van het oor is. Deze ruimte is essentieel voor de reiniging en genezing van oor. Het unieke design van de steker zorgt ervoor dat de sluiting perfect bevestigt wordt, waardoor de winkelier niet handmatig de sluiting moet bevestigen na het maken van het gaatje.

Doordat er niet "geschoten" wordt, is er geen beschadiging aan de huid. De huid gaat gewoon uiteen als de stift van de oorbel gezet wordt; hierdoor is er geen weefsel beschadiging. Kinderen verwachten een "knal", doordat de ouders nog het pistooltje van vroeger kennen. Deze knal blijft uit, omdat er niet "geschoten" wordt, de oorbel wordt gezet. Dunnere stift; bij de "schiet"-pistolen moet de sluiting na het schieten "opgevangen" worden; vandaar dat men een dikke stift gebruikt, die voorkomt dat de sluiting tegen de achterkant van het oor aankomt. Met system75™ wordt er niet geschoten, maar gezet. daardoor kan men een mooie dunne stift gebruiken.

Wat is er mogelijk? Enorm veel keuze: De "normale"collectie; deze serie bestaat uit een enorm aantal modellen zoals de vroeger bekende, variërend van het eenvoudige bolletje tot diverse modellen in kleur of Zirkonia. Alles natuurlijk gemaakt van het best denkbare chirurgisch staal.

De titanium collectie; ook hier een waaier aan modellen, variërend van een bolletje, een steentje of een ringetje.

De goud collectie; meer dan 24 modellen alles leverbaar in 14- of 18 karaat goud. In deze collectie zijn zelfs ringetjes leverbaar die volledig gesloten zijn!

De kindercollectie; variërend van een lieveheersbeestje tot en met de absolute toppers: de daisies.

De mannen collectie; groot, groter, grootst. Als enige fabrikant biedt Studex u de mogelijkheid om rechtstreeks oorbellen tot 8mm in te zetten. Vooral mannen zijn hier weg van. Verkrijgbaar in Chirurgisch staal, 14- en 18 karaat goud.

Niet alles is op voorraad maar kom gerust even langs om de collectie te bekijken.

De prijs voor 1 oor is 10 euro,
topDe prijs voor 2 oren is 17,50 euro.