PMU (Permanente Make-up)

Permanente make-up, ook wel bekend als micropigmentatie of cosmetisch tatoeëren, bestaat uit het plaatsen van natuurlijke pigmenten (kleur) onder de bovenste lagen van de huid met behulp van een kleine penachtige tool. Permanente make-up is vergelijkbaar met tatoeëren, maar is veel minder intensief en verschilt in de types van de gebruikte kleur en heeft  een veel subtielere aanpak dan het tatoeëren.

Aanbod PMU:
Wenkbrauwen:  geschaduwde wenkbrauwen, hairstrokes wenkbrauwen
Lippen : lipcontour, shaded lipliner,
Eyeliner: Basislijn, Brede eyeliner en duo-tone eyeliner.

Permanente make-up wenkbrauwen, lippen of eyeliner  is een zeer kleine ingreep. De apparatuur van GaRaGe InK voldoet aan de gezondheids-en veiligheidseisen. Wij werken met de nieuwste apparaten.

Sterilisatie en hygiëne zijn van groot belang voor, tijdens en na onze behandeling. Wij werken dan ook volgens de GGD opgestelde hygiënevoorschriften.

Tijdens de eerste afspraak zal er een analyse van uw gezichtsvorm en de juiste pigmentkleur worden gedaan. U vult tevens een vragenlijst over uw gezondheid in. Dit is nodig om de behandeling verantwoord te laten verlopen. De eerste stap is om het te behandelen gebied met het gekozen pigment en een penseel subtiel te tekenen. Dit om er zeker van te zijn dat het om de juiste kleur en stijl gaat.

Wij raden aan om voorafgaand aan de permanente make-up wenkbrauwen- of lippen- behandeling de verdovingscrème Emla  te gebruiken. U kunt dit via de huisarts op recept krijgen. U neemt het dan mee naar ons, voorzien van uw naam op het recept. Uiteraard kan de behandeling ook zonder Emla verdovingscrème worden gedaan. Verder adviseren wij om 24 uur alvorens de behandeling gaat plaatsvinden geen alcohol en aspirine te gebruiken. Het gebruik van paracetamol is geen probleem.

Na de behandeling krijgt u een verzorgingscrème en nazorgformulier mee. Hier opvolgend zal er 1 gratis nabehandeling zijn die ervoor zorgen dat het resultaat compleet wordt.

PMU voor wenkbrauwen,

Wenkbrauwen zijn niet alleen functioneel; ze voegen significante waarde en vorm aan de individuele schoonheid van een persoon. De juiste wenkbrauwen laten de ogen beter uitkomen en geven een frisse uitstraling.  Permanent  make up wenkbrauwen voegt een definitie en blijvende schoonheid aan het uiterlijk toe.

1. Geschaduwde wenkbrauwen:  
Deze techniek is goed toepasbaar bij de iets oudere dame wanneer de wenkbrauwen erg dun en licht zijn geworden. Ook bij het zeer warme en lichte huidtype is dit een goede keuze. In bijna alle gevallen is het verven van de wenkbrauwen na de behandeling verleden tijd.
De wenkbrauwen hebben na genezing een zacht gepoederde uitstraling en zijn niet te opvallend. Epileren is voortaan gemakkelijk, want de mooie vorm is al aangebracht.

Voor het pigmenteren van wenkbrauwen gebruiken we nooit een strakke lijn maar creëren we met een speciale techniek een schaduw, waardoor een natuurlijke zachte wenkbrauw ontstaat. De wenkbrauw vormt immers het kader van het gezicht en zorgt voor expressie en uitdrukking

2.  Hairstrokes:
Bij deze techniek wordt met een speciale naald het pigment als het ware haartjes in de huid getekend tussen de bestaande haartjes in. Hierdoor zien de wenkbrauwen er net even wat mooier en natuurlijker uit. Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Ook wanneer u helemaal geen wenkbrauwen (Alopecia Areata) of weinig haartjes heeft, is de hairstrokes techniek erg geschikt om zo een natuurlijk mogelijk resultaat te behalen.

Verzorging na behandeling van de wenkbrauwen:

Verzorging na afloop is belangrijk. U krijgt vaseline mee. Gedurende vier dagen dient u één of twee keer per dag de wenkbrauwen heel licht met vaseline in te smeren; dit kunt u het beste met een wattenstaaf doen. Daarnaast is het belangrijk om de wenkbrauwen vijf dagen droog te houden. Vermijd de zon, sauna en zonnebank voor het beste resultaat. Het is verstandig om tijdens het zonnen een factor van 30 of hoger te gebruiken. Na enkele dagen kunnen er wat kleine korstjes ontstaan, deze vallen er na vijf tot zeven dagen vanzelf af. Pas dan is te zien in welke mate het pigment heeft gepakt. Dit verschilt per persoon en om die reden wordt er een nabehandeling ingepland na zes weken. Ze worden naar wens bijgewerkt.

De Nabehandeling is Gratis na 6 weken en voor de 3 maanden. De wenkbrauwen blijven gemiddeld een jaar mooi. Dit is afhankelijk van uw huidtype en levensstijl,  UV-straling en huidverzorging (zoals peelings) laten de kleur vervagen.. Opfrissen is de term die wordt gebruikt bij een opfrisbehandeling. Hier worden de wenkbrauwen opnieuw geplaatst. Voor een opfrissing geldt dat de oude vorm wordt gevolgd.  Wacht niet te lang, want dan moet de hele behandeling opnieuw worden gedaan. Houd er  rekening mee dat de wenkbrauwen ieder jaar een opfrisbehandeling nodig hebben. De pigmentatie zal namelijk na 1 tot 4 jaar vervagen.

PMU voor lippen

Het corrigeren van de lippen om ze meer symmetrisch te maken is een belangrijke toepassing van permanente make-up. U kunt kiezen voor een echte lipcontour in de kleur van uw keuze, maar ook een minder voor de hand liggende lijn die opnieuw de contouren van uw lippen vormt. Daarnaast is het mogelijk om uw lip een tint effect te geven of zelfs om pigment aan uw lippen toe te voegen, zodat u geen lipstick meer hoeft te gebruiken. Voor vrouwen die altijd al graag een natuurlijke liplijn hebben gewild, is dit de perfecte oplossing.

 1. Lipcontour:
Men kan met een lipcontour alleen beperkt een voller of minder vol effect creëren.

2. Shaded lipliner:
Dit is een in-geschaduwde lipcontour. Dit houdt in dat eerst de liplijn wordt aangebracht en daarna met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Zichtbare oneffenheden kunnen hiermee gecorrigeerd worden. De schaduwtechniek maakt deze methode subtiel en natuurlijk.

Behandelmethode Permanente Make- up Lippen:

De behandelingen voor permanente make-up lippen bestaan uit 3 sessies met tussenpozen van 4 tot 6 weken. Dit zorgt voor het beste resultaat. Tijdens de sessies wordt er een pigment laag over het laagje aangebracht. Deze manier zorgt voor het beste resultaat waar u langer plezier van heeft.  Doordat de behandeling op deze manier langzaam wordt opgebouwd, kan er bij elke sessie -indien gewenst- wijzigingen worden aangebracht.

 

Nazorginstructies voor uw lippen,

verzorging na afloop is belangrijk. U krijgt vaseline mee. Gedurende vier dagen dient u één of twee keer per dag de lippen heel licht met vaseline in te smeren; dit kunt u het beste met een wattenstaaf doen. Daarnaast is het belangrijk om de lippen vijf dagen droog te houden. Vermijd de zon, sauna en zonnebank voor het beste resultaat.
Na enkele dagen kunnen er wat kleine korstjes ontstaan, deze vallen er na vijf tot zeven dagen vanzelf af. Pas dan is te zien in welke mate het pigment heeft gepakt. Dit verschilt per persoon en om die reden wordt er een nabehandeling ingepland na zes weken. Ze worden naar wens bijgewerkt.

De Nabehandeling is Gratis na 6 weken en voor de 3 maanden. De lippen blijven gemiddeld een jaar mooi. Dit is afhankelijk van uw huidtype en levensstijl,  UV-straling en huidverzorging (zoals peelings) laten de kleur vervagen.. Opfrissen is de term die wordt gebruikt bij een opfrisbehandeling. Hier worden de lippen opnieuw geplaatst. Voor een opfrissing geldt dat de oude vorm wordt gevolgd.  Wacht niet te lang, want dan moet de hele behandeling opnieuw worden gedaan. Houd er  rekening mee dat de lippen ieder jaar een opfrisbehandeling nodig hebben. De pigmentatie zal namelijk na 1 tot 2 jaar vervagen.

PMU voor eyeliner:

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden aangepast en verfraaid. Bij de eyeliners wordt in een strakke lijn tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, wat een natuurlijke en volle oogopslag geeft. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste proporties worden gebracht.
Altijd sprekende ogen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een uitgelopen oogpotlood of eyeliner.

1. Basislijn voor boven en of onder.
De Basis lijn wordt ook Infralash genoemd, dit is een dun lijntje tussen uw wimperhaartjes, welke niet vergelijkbaar is met een ‘normale’ eyeliner boven de wimpers. Door deze methode lijken de wimpers voller en geeft het een zeer natuurlijk effect.

2. Brede basis lijn voor boven
Dit is met eerste opzet een basis lijn die iets breder is gemaakt. Dit is een volle eyeliner die opvalt; zeer geschikt voor degenen die elke dag een lijntje tekenen.

3. Duo-tone eyeliner voor boven
Deze eyeliner is opgebouwd uit twee kleuren, direct boven het zwarte pigment wordt een tweede eyeliner geplaatst in de kleur die u wenst, vaak wordt dit gedaan in de kleur van de iris.

Nazorginstructies voor uw eyeliner,

verzorging na afloop is belangrijk. U krijgt vaseline mee. Gedurende vier dagen dient u één of twee keer per dag de eyeliner  heel licht met vaseline in te smeren; dit kunt u het beste met een wattenstaaf doen. Daarnaast is het belangrijk om de eyeliner vijf dagen droog te houden. Geen Make-up op doen en vermijd de zon, sauna en zonnebank voor het beste resultaat.
Na enkele dagen kunnen er wat kleine korstjes ontstaan, deze vallen er na vijf tot zeven dagen vanzelf af. Pas dan is te zien in welke mate het pigment heeft gepakt. Dit verschilt per persoon en om die reden wordt er een nabehandeling ingepland na zes weken. Ze worden naar wens bijgewerkt. De Nabehandeling is Gratis na 6 weken en voor de 3 maanden. De eyeliner blijft gemiddeld een jaar mooi. Dit is afhankelijk van uw huidtype en levensstijl,  UV-straling en huidverzorging (zoals peelings) laten de kleur vervagen.. Opfrissen is de term die wordt gebruikt bij een opfrisbehandeling. Hier worden de eyeliners opnieuw geplaatst. Voor een opfrissing geldt dat de oude vorm wordt gevolgd. Houd er  rekening mee dat de eyeliner ieder jaar een opfrisbehandeling nodig heeft. De pigmentatie zal namelijk na 1 tot 4 jaar vervagen.

Prijslijst
Prijslijst PMU Garage ink euro opmerking
Eyeliner onder € 150,00 tussen de haren
Eyeliner boven € 150,00 tussen de haren
Eyeliner boven en onder € 250,00 tussen de haren
Brede eyliner extra € 50,00 boven de haren
Lipcontour € 150,00 op de lip rand
volle lip € 350,00 op de lip rand tot sluiting van de lippen
Wenkbrauwen € 250,00 egale kleur
Haar techniek € 250,00 natuurlijk effect

1e bijwerking GRATIS*

Opfrissen door GaRaGe InK gezet PMU. * euro
Eyeliner onder € 30,00
Eyeliner boven € 30,00
Eyeliner boven en onder € 50,00
Brede eyliner extra € 10,00
Lipcontour € 30,00
volle lip € 50,00
Wenkbrauwen € 50,00
Haar techniek € 50,00

*bijwerken na 6 weken genezing en binnen de 3 maanden is GRATIS bij GaRaGe InK.


top