Tattoo

Bij ons kunt u terecht voor al uw tattoo wensen. Onze tattooartiesten zullen u met raad en daad bijstaan. U kunt zelf even langs komen, maar ook via onze emailadressen en telefoonnummers zijn we bereikbaar. In dit tijdperk blijkt email vaak een leuke manier om samen naar het gewenste resultaat toe te werken. Dus heeft u ideetjes, mail ze ons gerust.

Wij werken met een aanbetaling van 50,- euro en gaan dus ook pas voor u tekenen/ontwerpen na deze aanbetaling. De aanbetaling dient u voldaan te hebben zeven dagen voor de afspraak. Is dit niet het geval, dan vervalt uw afspraak zonder tegenbericht.

Mocht u reeds een tattoo van ons hebben en u vind dat deze moet worden bijgewerkt dan kan dit, zonder extra kosten, indien u binnen 3 maanden na het zetten van de tattoo terug komt.

Voor grote projecten vragen wij een uurprijs.
Maar voor de meeste tattoos maken we een vooraf besproken prijs.
Al onze benodigheden voldoen aan de hedendaagse wetgeving en zijn dan ook door de GGD goed bevonden.

Het zetten van tattoos is niet geheel zonder risico's en het resultaat is van veel zaken afhankelijk. Zorg er dan ook voor dat u zich goed voorbereid voor dat u een tattoo laat zetten. Neem een douche voor het zetten en zorg dat u goed heeft gegeten. Neem de dag voordat u een tattoo laat zetten geen alcohol, dit verdunt het bloed. Lees goed het nazorg formulier door dat u van ons krijgt en probeer deze zo goed mogelijk te hanteren. Heel belangrijk, luister nooit naar de expert naast je in de kroeg. Veel mensen denken te weten hoe het allemaal werkt, maar neem van ons aan dat er veel meer bij komt kijken.

Vaak komen bij ons mensen met speciale wensen voor hem of haar tattoo, wij gaan dan werken volgens jouw ideeën, of u laten onze creativiteit de vrije loop. Zelfs als jouw ideeën voor een nieuw thema alleen in jouw geest bestaan, zullen wij er voor zorgen dat het juiste ontwerp wordt gerealiseerd.

Wij zijn blij als u ons bezoekt in de studio, uiteraard .... met een bakkie koffie of thee.

En altijd onthouden:
Een tattoo is FOREVER!

Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn; bel, mail of kom gezellig langs.top