Tattoo verwijderen

Informatie over de behandeling
Met de YAG-laser kunt u veilig en effectief, zonder littekens tatoeages ook pigmentvlekken verwijderen.

YAG-laser
In een fractie van een seconde laat de gepulste laserstraal van de Qplus Q-switched YAG-laser de kleurpigmenten van de tatoeage in microscopische kleine deeltjes uiteenvallen. In de daaropvolgende 6 weken worden deze deeltjes door het immuunsysteem van het lichaam afgebroken of afgevoerd. De tatoeage wordt bij iedere behandeling iets lichter van kleur en zal uiteindelijk (bijna) volledig verdwijnen. Dit hangt af van hoe diep de tatoeage al in het lichaam zit en wat voor kleurpigmenten er gebruikt zijn. De laser heeft twee verschillende lenzen waarmee we nagenoeg alle kleuren kunnen verwijderen.

Onstaan er littekens?
Dankzij de nieuwe technieken en de extreem korte pulsduur van de laserstraal kan littekenvorming nagenoeg worden uitgesloten.

Let wel: een tatoeage is al een litteken opzich!

Eigen Pigment of witte vlek?
Deze YAG-laser zal de kleur pigmenten van de tatoeage verwijderen, en daarmee ook uw eigen pigment. Na enkele maanden zal uw eigen kleur weer terug komen (door de zon of zonnebank) de pigmenten van de tatoeage blijven wel weg. Dus na een jaar is er geen lichtere plaats waar de tatoeage heeft gezeten.

Is de behandeling pijnlijk?
De behandeling kan wel als pijnlijk worden omschreven maar is niet veel meer dan het tatoeëren zelf. De huid cellen worden geraakt en dat voelt men, maar het is niet dat het niet te verdragen is.
We koelen de huid vooraf en tijdens de behandelingen zodat u minder last heeft.

Wie voert de behandeling uit?
Gian @ workDe laserbehandeling wordt uitgevoerd door Gian die speciaal is opgeleid in het gebruik van de laser.

Voor de eerste behandeling vindt een uitvoerig voorlichtingsgesprek plaats met de cliënt. De duur van de behandelingssessie is afhankelijk van de grootte van de tatoeage en het aantal tatoeages. Gemiddeld duurt een behandeling tussen de 10 en 20 minuten.
Het aantal behandeling dat nodig is, varieert al naargelang het soort tatoeage en de diepte van de kleurpigment. Globaal genomen zullen per tatoeage ca. 8 behandelingssessies moeten worden uitgevoerd, met tussenpozen van telkens 6 weken waarin het lichaamseigen immuunsysteem een proces in gang zet om de beschadigde kleurpigmenten volledig af te breken.

De richtprijzen per behandeling zijn:
De prijzen zijn per tatoeage verschillend en
worden vooraf besproken.

Kleine tatoeage
Tot enkele punten €  35,00
Lettertje of vergelijkbaar €  40,00
Bijv. naam klein ‹ 7 cm €  45,00
Bijv. naam groot › 7cm €  50,00

Te behandelen oppervlak in cm²
  5 en 10 cm² €  65,00
10 en 15 cm² €  60,00
15 en 20 cm² €  70,00
20 en 25 cm² €  80,00
25 en 30 cm² €  90,00
30 en 35 cm² €100,00
35 en 40 cm² €110,00
40 en 45 cm² €120,00
45 en 50 cm² €130,00

Grotere tatoeage en/of meerder tatoeages
In overleg
Foto's van diverse behandelingen:
Voorbeeld tattoo verwijderen

Tatoeage laseren

Verwijderen van een tattoo

top
  • Roos 1
  • Vlinder 1